Tennisschool WiTS

Tennisschool WITS  

Bob Witsiers is de eigenaar van WiTS Tennis. Hij rondde de studies sporteconomie en bedrijfskunde af en heeft naast dit theoretische kader enorm veel ervaring op het gebied van beleid van tennisverenigingen. Plezier staat bij Bob Witsiers op nummer 1. 'Met plezier in het spel kom je gewoon verder. Ik zie het als mijn taak om dat over te brengen.' In zowel de uitgebreide prestatieve opleidingen als de recreatieve begeleiding staat dat voorop. Daarom heeft WiTS Tennis ook trainers in dienst die juist speciaal op de recreatieve spelers gericht zijn. Plezier gaat ook hier hand in hand met professionaliteit.  

WiTS trainers team

WiTS Tennis werkt met een team van tennistrainers en tenniscoaches. Het team wordt professioneel begeleid en komt regelmatig bijeen om kennis en ervaring uit te wisselen. Door deze intensieve begeleiding in weekbesprekingen en interne trainingsdagen hebben de WiTS verenigingen een streepje voor. WiTS Trainers worden zorgvuldig geselecteerd op persoonlijkheid, communicatieve vaardigheden, speelsterkte en tenniservaring. WiTS Tennis heeft alle trainers in dienst en werkt als een team. Elke vereniging heeft 'vaste gezichten', maar in geval van ziekte is continuïteit gewaarborgd.  

Dwarsverbanden

WiTS Tennis legt in overleg met de verenigingen ook dwarsverbanden tussen de verenigingen. Door onderlinge toernooien, uitwisselingen en gezamenlijke (jeugd)tenniskampen te organiseren ontstaan er veel mogelijkheden om talent te ontwikkelen en spelplezier te vergroten.  

Spelers

WiTS Tennis is er ook voor spelers. Zo kan het voorkomen dat een talent dat bij een vereniging speelt zich graag nóg verder wil ontwikkelen. Soms is er bij de vereniging geen extra trainingsmogelijkheid en zo'n speler kan dan bij de WiTS Tennisschool trainen, zonder dat daarbij een wisseling in opleiding plaatsvindt. WiTS Tennis organiseert regelmatig de WiTS Trainingsdagen voor deze groep. Zo kan de speler voor de betreffende vereniging behouden worden.  

Voor meer informatie over WiTS kan je kijken op www.witstennis.nl