uitleg Afhangbord

Een baan reserveren
 
TC Topio maakt gebruik van een digitaal afhangsysteem en is geplaatst in het paviljoen direkt bij binnenkomst; het beschikt over een touch-screen waarmee je eenvoudig door middel van tiptoetsen een baan kan reserveren. Tevens kan men een baanoverzicht opvragen. Vooraf of van thuis uit banen reserveren is bij TC Topio nog niet in gebruik. Zodra hierover een bestuursbesluit is genomen wordt iedereen geinformeerd.
 
Om een baan te kunnen reserveren heb je een KNLTB-pas nodig.
 
Neem bij storing of andere problemen contact op met Fredy Ehlebracht: 06-12662185
Laat eventueel een voicemailbericht achter met vermelding van je naam en telefoonnummer.
 
Tijden
Je mag de banen reserveren voor 45 minuten.
 
Als er sneeuw op de tennisbanen ligt mag er absoluut niet op worden gespeeld! Zie hiervoor het reglement bij winterse omstandigheden.
 
Goed om te weten
 
Gereserveerde banen, zoals voor trainingen, toernooien en andere activiteiten worden vooraf ingesteld en zijn dus altijd direct zichtbaar. Dus ook al was je niet op de hoogte van een reservering dan vertelt het systeem je dat wel op het moment dat je wilt gaan spelen. 
 
De trainingen worden gegeven op baan 3 en 4. Incidenteel kan de trainer ook gebruik maken van baan 1 en 2. Dat wordt in het afhangsysteem aangegeven.
 
De baanbezetting tijdens toernooien wordt verwerkt in het afhangsysteem. Er kan dan niet worden gereserveerd op de door de organisatie gereserveerde banen. Alleen in overleg met de organisatie kun je gebruik maken van een tennisbaan.