Lid worden

Personal information

Algemeen

Welkom bij TC Topio!

Topio verwelkomt alle nieuwe leden met open armen. Vul ons inschrijfformulier in en we nemen snel contact met je op. 

 

Lidmaatschap & contributie

Meer informatie over de verschillende soorten lidmaatschappen, het opzeggen en de contributie-inning, vind je op onze website. Navigeer daarvoor naar Lidmaatschap

Als je later in het seizoen lid wordt betaal je alleen voor de nog resterende maanden. Onze penningmeester past in dat geval de factuur aan.

 

Stichting leergeld Land van Cuijk

Wilt uw kind graag bij ons tennissen en mocht de contributie lastig zijn om te betalen? Neem dan contact op met Stichting Leergeld Land van Cuijk. Zij helpen je met het betalen van deze rekening. Klik op de volgende link en doe een aanvraag! Doe een aanvraag | Stichting Leergeld Land van Cuijk

 

Bardiensten

Elk senior lid vervult elk jaar 2 of 3 bardiensten, afhankelijk van je leeftijd. Klik hier voor meer informatie over de bardienst reglement. Voor informatie over het online inplannen van je bardiensten klik hier.

In het jaar dat je lid wordt hoef je nog geen bardiensten te draaien.

 

Ledenpas

Je ontvangt van ons de KNLTB ledenpas. Hiermee heb je toegang tot ons terrein en kun je o.a. banen reserveren, kun je deelnemen aan toernooien en diverse competitie soorten.

 

Tennisles & competitie

Ben je geïnteresseerd in tennislessen? Neem dan contact op met [email protected] Wil je deelnemen aan de voorjaarscompetitie, de najaarscompetitie of de wintercompetitie van de KNLTB? Neem dan contact op met de Competitieleider via [email protected] .