Sponsorinformatie

Over tennisvereniging Topio 

Topio is een tennisvereniging waar hoofdzakelijk op recreantenniveau tennis wordt beoefend. Momenteel telt de vereniging 310 leden waarvan 40 jeugdleden. Het tennispark bestaat uit 8 verlichte kunstgrasbanen, gesitueerd in een goed onderhouden flora-omgeving en omringd door terrassen. Gedurende de evenementen (competitie, toernooien) kent het tennispark een zeer goede bezettingsgraad en tevens een hoog bezoekersniveau. Er worden veel activiteiten georganiseerd, zoals competitie, toernooien en recreatieve activiteiten. Om de leden zo optimaal mogelijk gebruik te laten maken van alle activiteiten is de steun van het bedrijfsleven onontbeerlijk.

De extra inkomsten, die voortkomen uit de sponsoring, willen we graag gebruiken om de volgende doelen na te streven:   

  • Jongeren stimuleren om te gaan sporten. Een goede technische basis verhoogt de spelvreugde en biedt mogelijkheden tot doorgroei 
  • Jeugdleden trainingsmogelijkheden bieden zonder extra kosten voor hun ouders
  • De tennissport aantrekkelijk maken voor alle geledingen binnen de Millse samenleving
  • De faciliteiten van het clubhuis verder verbeteren en het optimaal onderhouden van de banen
  • Een belangrijk effect van deze benadering is dat de continuïteit en het voortbestaan van de vereniging erdoor wordt gediend.

Topio kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden

De diverse attributen – zoals reclameborden, winddoeken, scoreborden, ed. – zijn mogelijkheden die TC Topio op zijn tennispark aanbiedt. Tevens zal uw bedrijfslogo geplaatst worden in de sponsorbanner op deze website. Ook zullen op de sponsorpagina uw logo en uw bedrijfsgegevens vermeld worden met een link naar uw eigen website.

Winddoeken:

Daar waar het mogelijk is kunnen er aan achterzijden van de omringende hekken, winddoeken worden bevestigd. Deze doeken hebben een afmeting van 12 x 2 meter. 

Reclameborden:

Langs de tennisbanen kunnen reclameborden worden bevestigd. Deze borden hebben een afmeting van 210x80x0,6cm.

Topio-Nieuws 

3 keer per jaar verschijnt Topio-Nieuws als digitale nieuwsbrief. Deze wordt naar alle leden en hun gezinnen gemaild. Ook worden deze nieuwsbrieven opgenomen in de rubriek Nieuws van TC Topio op de homepage. Wij bieden u de mogelijkheid ook hierin een advertentie te plaatsen. De advertentie heeft een afmeting van 6½x12 cm en kost € 10,00 per Nieuwsbrief. Voor alle mogelijkheden en informatie omtrent het adverteren kunt u contact opnemen met de redactie: [email protected]

Wij zoeken sponsors om ons te ondersteunen in de realisering van onze doelen.

Wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden neem dan contact op met onze sponsorcommissie  via: 

[email protected]