Bardienst Reglement

Bardienst Reglement per 1 maart 2019

Van elk lid van 18 tot 70 jaar wordt verwacht dat hij/zij 12 uur bardienst draait in blokken van 4 uur. Voor leden van 70 jaar en ouder is dit 8 uur. Wanneer je bardienst draait dan volg je de afgesproken regels op die te vinden zijn op de website en achter de bar. Nieuwe leden zijn, in het jaar van aanmelding, vrijgesteld van verplichte bardiensten. Leden, die opnieuw lid worden van Topio, draaien wel direkt mee in de verplichte bardiensten.

De bedoeling is dat iedereen zich, via het KNLTB-systeem, minimaal 2 keer per jaar inschrijft en wanneer nodig nog 1 keer extra voor leden jonger dan 70 jaar. Dit wordt op een paar manieren kenbaar gemaakt:

  1. Je krijgt een aantal keren per e-mail bericht dat de mogelijkheid open staat om je eigen bardiensten in te plannen
  2. het komt op de website van Topio te staan

Wanneer jij jezelf niet hebt ingeschreven dan wordt dit voor je gedaan en zul je dit moeten accepteren ook al is dit 3 keer. Iedereen krijgt een aantal herinneringsmail, zodat de kans dat iemand het vergeet niet of nauwelijks aanwezig is.

Wijziging sleuteloverdracht per 1-8-2021:
de manier van sleuteloverdracht ten behoeve van de bardiensten is veranderd. Deze wijziging is aan alle leden van TC Topio die bardienstplichtig zijn via mail doorgegeven. De te gebuiken code zal in de laatste herinneringsmail {is 1 dag voor de dienst} worden medegedeeld.

Mocht je op een tijd staan ingedeeld waarop je niet kunt dan kun je ruilen of de bardienst afkopen. Zie hiervoor de pagina afkoop bardiensten.  Dit ruilen /afkopen moet wel doorgegeven worden aan de barcommissie Ineke/Judith via e-mail: [email protected] 

 

Beste leden, wees je ervan bewust dat we de club met z'n allen draaiende moeten houden. Als je dus niet komt opdagen voor een bardienst dan heb je niet de club te pakken maar een medelid of leden. Daarom heeft het bestuur besloten dat er een boete opgelegd kan worden van € 50,- wanneer je niet komt opdagen. Omdat je nu zelf je diensten kunt indelen zal het bestuur minder flexibel omgaan met leden die niet komen opdagen.  

Het Bestuur