Bardienst Reglement tot maart 2019

Bardienst Reglement t/m februari 2019

 

Van elk lid tot 65 jaar wordt verwacht dat je 12 uur bardienst draait in blokken van 4 uur. Voor leden ouder dan 65 jaar is dit 6 uur.

Wanneer je bardienst draait dan volg je de regels op die daar voor zijn. Zie hiervoor deze pagina. of de informatie achter de bar. Annette van Casteren en Erik Hopman proberen zo veel mogelijk rekening te houden met jullie wensen, maar mocht het zo zijn dat er in een groep te veel aanmeldingen zijn of dat bepaalde activiteiten niet door gaan, dan moeten zij helaas toch gaan schuiven.

De opzet is dat iedereen op een bepaalde tijd wordt ingedeeld. Dit wordt op een paar manieren kenbaar gemaakt:

  1. je krijgt per e-mail bericht
  2. het komt op de site van Topio te staan
  3. het komt in de kantine te hangen
  4. het komt buiten bij het afhangbord achter het glas te hangen

Ook krijgt iedereen een herinneringsmail zodat de kans dat men het vergeet niet of nauwelijks meer aanwezig is. Mocht je nu op een tijd staan ingedeeld en niet kunnen dan moet je onderling ruilen, want je kunt nu op een aantal manieren zien wie wanneer bardienst moet draaien. Ook heb je de mogelijkheid een bardienst af te laten kopen. Zie hiervoor deze pagina. Dus dit moet geen probleem zijn.

Dit moet wel doorgegeven worden aan Annette/Erik via e-mail: [email protected] Bovenstaande houdt wel in dat we e-mailadressen moeten hebben van onze leden, dus geef dit als je het nog niet gedaan hebt door aan: [email protected]  

Beste leden, wees ervan bewust dat we de club met z'n allen draaiende moeten houden. Als je dus niet komt opdagen voor een bardienst dan heb je niet de club te pakken maar een medelid of leden. Daarom heeft het bestuur besloten dat er een boete opgelegd kan worden van € 50,- wanneer je niet komt opdagen.  

Namens het bestuur

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 451 114

Tennisaccomodatie

Vorleweg 24
5451 GE Mill