Overige Jeugdactiviteiten

 

 

Zwemmen

Dit jaar willen we weer met zo veel mogelijk kinderen gaan zwemmen in een overdekt zwembad, naar welk zwembad we naar toe gaan is nog een verrassing.  

 

 

Recreatieve juniorentoernooien

Deze worden voor de oudere kinderen, meestal vanaf 12 jaar, georganiseerd bij verschillende clubs in de omgeving. Al deze toernooien zijn vooral gericht op gezelligheid en spelplezier. Prestatie staat hier niet vooraan. Bij TOPIO wordt dit jaar geen recreatief juniorentoernooi gespeeld. Andere toernooien in de regio staan in de activiteitenkalender van KNLTB.  

 

Speeltuin met zwembad de Blije Dries Wijchen

Om de zomervakantie in te luiden gaan we met zijn allen naar Speeltuin de Blije Dries in Wijchen. Hier zijn meer dan 40 speeltoestellen en er is ook een zwembad aanwezig.

 

 

 

 

 

Midgetgolf bij Fitland Mill

Afgelopen jaar zijn we ook weer op Kermis zaterdag met een aantal kinderen gaan midget golfen bij Fitland. 

 

Filmavond in het Clubhuis

Ook hebben we weer een filmavond gehouden in het clubhuis, op een groot scherm hebben we een film gekeken onder het genot van een lekker hapje en een drankje. Vooraf aan de film hebben Bjorn, Stijn en Jim met de kinderen allerlei spelletjes gedaan.

 

    

Bowlen en daarna Oliebollen eten in de kerstvakantie

Net zoals vorig jaar sluiten we het jaar af met bowlen om daarna met zijn allen zoveel mogelijk oliebollen te eten in het clubhuis, hier valt altijd op dat de jongste kinderen de meeste oliebollen eten. Ook dit jaar zal deze activiteit gewoon doorgaan. 

Tussen al deze activiteiten door is er natuurlijk voldoende tijd om zelf te gaan vrij tennissen met één van de andere (jeugd)leden. Spreek een dag en tijd af met iemand en je kunt weer een uurtje (of langer) lekker sporten