Training Jeugd

De training:

Alle jeugdleden kunnen tennistraining krijgen. Deze trainingen zijn tegen een zeer gereduceerd tarief. Deze trainingen worden gegeven door een gediplomeerde tennisleraar van WiTS-tennis een tennisschool uit de regio Uden. De trainers voor 2018 zijn zoals bekend Stijn van Stratum; onze eigen Bjorn Schaap en Jim van der Veen stoppen met ingang van augustus 2018 ivm met studie. Deze plekken worden nog ingevuld.

Zonder training kun je eigenlijk niet, want hoe moet je anders het spelletje leren. Voor elke sport moet je trainen anders heeft het geen zin.

Voor de trainingen kun je jezelf opgeven (voor elke nieuwe trainingssessie krijg je een opgave formulier). Elke trainingssessie bestaat ongeveer uit ± 16 lessen van 50 minuten.

De zomersessie begint in maart en de wintersessie begint in september en ze lopen zoveel mogelijk met het schooljaar mee. Mocht je door omstandigheden niet kunnen trainen meld je dan af bij de tennisleraar. Een trainer kost veel geld (en de club sponsort een groot deel van de kosten), dan is het natuurlijk zonde als kinderen die ingedeeld zijn bij een training niet op komen dagen.

Er wordt dus het hele jaar door getraind, behalve in de vakanties en tijdens drukbezette toernooien.

Alle informatie die je nodig hebt over tennisles vind je op deze website onder het menu Tennislessen