Jeugdactiviteiten

 

Hallo jeugdleden van Topio,

 

De jeugdcommissie van Topio is elk jaar weer druk om een leuk programma voor het nieuwe tennisseizoen in elkaar te zetten. Per mail worden jullie op de hoogte gehouden van alle activiteiten. Ook op de website vind je deze informatie terug.

 

Jaarlijks terugkerende activiteiten zijn:

Tenniskids: KNLTB organiseert programma's, competities en toernooien speciaal voor jeudige tennissers. daarvoor is het Tenniskidsprogramma ontwikkeld. klik hier voor meer informatie. 

Beestenbosspel: met dit spel wordt het tennisseizoen voor de jeugd geopend. Tijdens het Beestenbosspel zullen de grootste kinderen eerst 2 rondjes husselen en voor de kleinste jeugd zullen onze trainers leuke tennisspelletjes spelen. Na het tennissen zal er vervolgens in het bos bij het clubhuis nog een bosspel gespeeld worden om vervolgens ter afsluiting met zijn allen te genieten van lekkere hapjes en drankjes. Bekijk ook de foto's van voorgaande jaren in het fotoalbum op onze website!

Het Generatietoernooi:

De speeldatums hiervoor vind je terug in de Clubagenda. Een tennistoernooi voor jong en oud. Je geeft je op per koppel (met z’n tweeën): het leeftijdsverschil moet ongeveer 20 jaar zijn en één van de twee moet lid zijn van Topio. Dus jij als jeugdlid van Topio kan dan b.v. een papa, mama, tante, opa, kennis uitnodigen om mee te doen. En jij als volwassene kan ook met een partner met hetzelfde leeftijdsverschil mee doen. Kun je echt niemand vinden en wil je graag meedoen, dan kun je contact opnemen met iemand van de jeugdcommissie: [email protected] Wij zoeken dan een passende partner bij jou.

Sjors Sportief. Bij dit initiatief kunnen kinderen bij alle verschillende verenigingen een paar keer meedoen om vervolgens een keuze te maken of ze verder willen gaan met deze sport of hobby. Informatie krijg je via je school en wordt ook als Nieuwsbericht op de website geplaatst. 

High Five toernooi: Gedurende de winter vindt dit toernooi plaats op verschillende zondagen in 8 verschillende dorpen. Helaas heeft zich voor seizoen 2021-2022 nog geen vereniging aangemeld. Wanneer een vereniging de organisatie hiervan op zich neemt vind je hier verdere informatie.

 

Verder in het jaar volgen nog meerdere activiteiten buiten het tennissen om  (clubkampioenschappen, zwemmen, speeltuin, midgetgolf, film avond, schaatsen en oliebollen eten).  

 

Heb je nog vragen over het een of ander, of heb je nog ideeën voor leuke activiteiten binnen de club, laat het ons weten, bel ons gerust!

Wij wensen jullie alvast veel tennisplezier!  

De jeugdcommissie,

Kijk vooral ook op http://www.topio.nl

  • Wendie de Veer
  • Wendy Cornelissen