Informatiepagina

Wintergrasbanen Competitie stopt!  

Beste Tennisliefhebbers,  

Tientallen jaren geleden is tennisclub De Zoetsmeer uit Haps gestart met de organisatie van de Wintergrasbanen Competitie. Een regionale competitie, die in 2009 is overgenomen door tennisclub Topio uit Mill.

Mede door het uitgebreide en aantrekkelijke aanbod van competities door KNLTB is de animo voor de Wintergrasbanen Competitie gedaald. Ook voor komend seizoen hebben onvoldoende teams zich aangemeld om een aantrekkelijke competitie te kunnen organiseren. Spelniveau en gezelligheid zijn ook in deze competitie belangrijk.

TC Topio stopt met de organisatie. Wij hebben dit al die jaren, evenals voorheen TV De Zoetsmeer, met groot plezier gedaan.  

Misschien dat er een vereniging is die deze competitie wil overnemen; TC Topio zal u zeker ter zijde staan. Misschien dat u nieuwe ideeën heeft of de opzet van de competitie wil vernieuwen. Voor informatie kunt u altijd contact opnemen via [email protected] 

Verder wil ik iedereen bedanken voor de deelname in de afgelopen jaren en wens iedereen nog veel plezier in de tennissport.