Speelschema's en informatiepagina

Wintergrasbanen Competitie 2019-2020

De laatste wedstrijden in de Wintergrasbanen Competitie zijn gespeeld. Hieronder de einduitslagen. Begin juli 2020 zullen nieuwe uitnodigingen en informatie gestuurd worden naar de verenigingen in de omgeving. Graag tot dan!

Poule A

Poule B

Poule C

Poule Standen

 

Doel Wintergrasbanen Competitie:

De Wintergrasbanen Competitie is geen officiële KNLTB competitie, geen ratings dus.
Ons voornaamste doel is een gezellig, uitdagend en sportieve competitie te bieden. Alle verenigingen van Grave tot Vierlingsbeek en van Zeeland tot Oeffelt worden uitgenodigd.

Spelregels in het kort:

De uitnodiging voor de Winter Grasbanen Competitie wordt naar de competitieleiders van elke vereniging verstuurd. Deze communiceert de uitnodiging met haar leden. De competitie wordt gespeeld in de periode van eind oktober tot begin maart. Opgave is alleen mogelijk per team van minimaal 2 vrouwen en 2 mannen. Indeling geschiedt zoveel mogelijk op sterkte (5, 6, 7, 8, 9). Ook wordt gekeken naar de leeftijd van de (oudere) deelnemers, zodat zij zoveel mogelijk tegen leeftijdgenoten kunnen spelen. De speeldag is om de 2 weken op zaterdagmiddag om 12.00 uur of 13.00 uur. Per team speelt men 2x1 uur.

Coordinator Wintergrasbanen competitie:

Ria Verdijck

email: [email protected]