Vanaf vandaag mogen wij een nieuwe bordsponsor presenteren op ons park!

03 mei 2021


En daar zijn we trots op!

OOvB adviseurs en accountants Wanroij is gevestigd aan de Bus 8, in de nabijheid van het centrum. Naast de locatie in Wanroij is OOvB ook gevestigd in Cuijk, Wijchen, Heesch en Uden

Een ervaren team van accountants, fiscalisten, juristen en assistenten adviseert je deskundig over al je financiële-, fiscale- en juridische ondernemersvraagstukken.

Onze markten:
Agrarisch - Bouw & onderhoud - Detail & Groothandel - Horeca - Industrie - Transport & Logistiek - Zakelijke Dienstverlening - Zorg

Wij zijn: Een bedrijf met een duidelijke missie! Een betrokken partner!  
Het allerbelangrijkst is de relatie tussen klant en adviseur. Dat uit zich in betrokkenheid vanuit onze kant en in vertrouwen door de klant. Als geen ander weten wij dat niet cijfers, maar menselijk talent het verschil maakt in een bedrijf. We doen er dan ook alles aan om het ondernemerstalent van onze klanten verder te ontwikkelen. Door ze te ontzorgen op het gebied van financiën, fiscaliteit en recht, maar ook door dienstbaar te zijn met kennis en middelen die bijdragen aan goed en onderscheidend ondernemerschap.  Tegelijkertijd dient de klant te kunnen vertrouwen op de adviezen die wij als adviseur en accountant verstrekken. Met de wetenschap dat ze het best zijn voor onderneming en ondernemer.   

Neem eens een kijkje op de uitgebreide website van  OOvB adviseures en accountants 
Wil je nog meer weten, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen. Het team van OOvB staat voor je klaar!

TC Topio is erg blij dit mooie bedrijf te mogen presenteren op ons park en wij bedanken OOvB van harte voor deze mooie samenwerking.

Nieuwscategorieën