Topio presenteert met trots haar nieuwe bordsponsor

29 maart 2021


Vol trots kunnen wij een nieuwe bordsponsor begroeten op ons park en deze keer staan de schijnwerpers gericht op

Van Lanen Montageservice Mill

Eigenaar Mark van Lanen heeft inmiddels bijna dertig jaar ervaring in de kunststof kozijnen branche. Na een afgeronde bouwopleiding is Mark 17 jaar lang werkzaam geweest in het kunststof kozijnen bedrijf van zijn ouders als monteur buitendienst.
11 Jaar geleden vond Mark de tijd rijp om zijn eigen montagebedrijf te starten.
In montagewerk-zaamheden is Mark altijd vooruitstrevend, vernieuwend en innovatief geweest. Kwaliteit, perfectie en tevredenheid staan voorop. Van Lanen is pas tevreden als de eindklant tevreden is.

Vooruitstrevend:

Al geruime tijd had Mark de ambitie om een eigen product te gaan verkopen. Hierop is hij in contact gekomen met een Nederlandse kozijnenproducent die een productaanbod heeft wat Mark aansprak. Bovendien zijn zij als producent continu bezig te innoveren, op zoek naar vernieuwing. Om zo nog beter en meer onderscheidend te worden binnen het brede scala aan aanbod in de kunststof kozijnen wereld. Samen met de producent kan hij trots zeggen dat hij het "natuurlijkste" kunststof kozijn kan aanbieden wat momenteel verkrijgbaar is in Nederland. 

Waarom voor van Lanen kiezen:

 één aanspreekpunt
Direct contact met de persoon die de kozijnen inkoopt en monteert.
Dus geen salesmanager of vreemde bouwbedrijven over de vloer.
1 op 1 persoonlijk contact en advies.

 Jarenlange ervaring
Met meer dan 25 jaar ervaring heeft geen enkel kozijn nog geheimen voor ons. Dit resulteert in een altijd passend advies op maat.

 kwaliteit in dienst en product
De combinatie van de juiste leveranciers en perfectionisme in het karakter zorgt ervoor dat afgeronde projecten uitblinken in kwaliteit.

Bezoek ook eens de website van Van Lanen Montageservice!

TC Topio is erg blij dit mooie bedrijf op het gebied van kunststof kozijnen te mogen presenteren op ons park en wij bedanken Mark van Lanen van harte voor deze mooie samenwerking.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen