onze ClubApp...

08 mei 2018


Beste leden,

Vanaf vandaag hebben wij een eigen ClubApp. Deze App voorziet je van informatie zoals je ook al gewend bent van onze website.
De ClubApp is te downloaden via https://app.knltb.club/apps/KNLTB of direct vanuit de Appstores.
Na installatie van de App moet je eenmalig je club kiezen: zoek op Mill en log in. Je toestel bewaart deze gegevens.
De website van TC Topio en de nieuwe ClubApp zijn aan elkaar gekoppeld en het wachtwoord is voor beide gelijk. Nog geen login aangemaakt? Mail naar [email protected] en vraag om een uitnodiging hiervoor..

Hieronder een korte uitleg over de inhoud van de app, een aantal instellingen en de mogelijkheid om je profielfoto te veranderen.
De App bestaat uit 5 tabs, te weten "Club", "Mijn profiel", “Afhangen”, "Maatjes" en "Meer".

Tab "Club"
Op dit scherm zie je dat je ingelogd bent op de ClubApp van TC Topio.
Wanneer je naar beneden scrolt, zie je alle berichten die ook als bericht op de home pagina van onze website staan. De button "Zoek clubleden" is te gebruiken om leden te zoeken
Aansluitend zie je de Dienstenplanner waar je alle ingeplande bardiensten terug kunt vinden. Verder vind je een button met daarachter de volledige clubagenda. Onderaan kun je onze organisatie inzien, onze Clubsponsors en 

Tab "Mijn Profiel"
Op dit scherm zie je je profielfoto, zoals deze nu op de ledenpas 2018 staat. Voor velen van ons wel een heel oude foto.
Op deze plek is het mogelijk om een nieuwe profielfoto te maken. Let wel op, dat het een profielfoto moet zijn waarop je duidelijk herkenbaar bent. De nieuwe foto komt ter beoordeling bij de ledenadministratie terecht. Wanneer de foto voldoet aan de (minimale) eisen, wordt deze goedgekeurd en opgenomen in de administraties van TC Topio en de KNLTB.

Tab "Afhangen”
De Button "Baan afhangen" is niet in gebruik bij TC Topio.
 
Tab "Maatjes"
Deze tab spreekt voor zich. Laat wel even weten, dat je beschikbaar bent door het schuifje naar rechts aan te zetten.
Verder is er een mogelijkheid om "Mijn voorkeursmaatje" in te vullen.

Tab "Meer"
Via deze tab kun je het laatste KNLTB Nieuws lezen; shoppen op de KNLTB webshop achter de button "Over deze app" de laatste versie controleren (momenteel is dat V1.7) Achter de button “App instellingen” kun je een aantal App instellingen wel of niet aanzetten.
Push notificaties altijd aanzetten met als voordeel, dat je via je app een push bericht binnen kunt krijgen.

Probeer hem uit!

Wanneer er vragen zijn over het installeren van bovenstaande items, schroom niet om even je vraag te stellen via een email aan [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 451 114

Tennisaccomodatie

Vorleweg 24
5451 GE Mill